Inkoop

Onze aardappelen worden op de vrije markt gekocht in de beste teeltgebieden van Nederland.We werken met volstrekt betrouwbare commissionairs die ter plaatse de omstandigheden volledig in beeld hebben.Door de grote keuze speelt de veiling in St. Annaland nog steeds een rol in de aanloop van het nieuwe seizoen.De nieuwe oogst word aangevoerd in kratten van 25 kg, als de aardappelen voldoende velvast zijn wordt overgegaan op tons of 1300 kilo kisten. Leidraad is om steeds de beste aardappelen op dat moment in te kopen, liefst dagelijks.

Diensten

In- en verkoop aardappelen en uien veldgewas. Levering aardappelen en uien aan grootverbruik en tussenhandel. Wekelijks bezorging (of zo vaak als nodig) aan de detaillisten. Verkoop zowel zakelijk als particulier, af bedrijf, op alle werkdagen. Transport: binnenland en internationaal, alleen trekkers met oplegger.

Aardappelen

  • Vroege soorten: (primeurs), Import, Nicola, Diamant, Malta’s.
  • Binnenland: Doré, Première, Frieslanders, Opperdoezen, Eigenheimers, Verse Kriel.
  • Rest van het seizoen: Bildstar, Bintje, Eigenheimers, Frieslanders (tot maart), Nicola, Rode Pipo’s, Agria’s.
  • Bovenmaats Pootgoed.
    Kriel in de maat 25 mm – 28 mm
    Drielingen 30, Bonken 50+ en 60+

Uien

In de maten 40-60, 60-80 en 80-100 mm

Verpakking

Alle aardappelen en uien worden verpakt in netzakjes, indien gewenst gewassen. 8x 2,5 , 4×5 per krat of 2×10. De 10 kilo verpakking gaat meestal per container, 20 kilo verpakking op pallets of container, Bonken in 25 kg kratten of in netzakken van 20 kg Uien, als de aardappelen en los in kratten van 20 kilo.